Forum gry ClubPenguin (Działalność forum zawieszona do czasu znalezienia moderatora i stałych użytkowników)
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez Dementorin (2008-10-27 17:51:58)
Wielkie dzięki !
Rozwijaj wypowiedzi [Szysza]
Szyszka napisał:
W pierwszej musimy trafić na stronę 101 ( page 101; nie będzie to cała cyfra, lecz będzie to cyfra z liczbą po przecinku, ale kod do tej strony będzie ten sam) i wpisujemy hasło: Donated potem pokaże się ksiązka i worek z 2000 coinsów! Klikamy na ten klawisz po prawej stronie.
W drugiej musimy trafić na 80 stronę (page 80; ten sam przypadek jak w pierwszej książce) i wpisać hasło: Penguin i potem pokaże nam się worek z 1500 coinsami.
Na jaką stronę?!!! Tu niema żadnych stron! Tu jest pustka!
Szyszka napisał:
W pierwszej musimy trafić na stronę 101 ( page 101; nie będzie to cała cyfra, lecz będzie to cyfra z liczbą po przecinku, ale kod do tej strony będzie ten sam)
Musi sie pojawic zdanie z 101, ktore pogrubilam. Nie gwarantuje, ze hasło to bedzie pasowało, gdyż do każdej cyfry jest jakas cyfra po przecinku, powiedziałam, ze jak znajdziecie jakies hasła, to podawac, a dodam, będzie wtedy latwiej...
Edytowałem twój post i dodałem nowe słowa.
Fajnie że forum stało się widzialne.
Sam możesz
jakie są kody do 3 i 4 książki jak wiecie to napiszcie:)Pozdrowionka
e no kliknšłem na I a book i pokazało mi się kilka ksišżek jeli ma kto jakie wytłumaczenie to bym prosił o napisanie na mojego e-maila tomekkozaczyk@wp.pl a i jak się przestawia stronę?
Ostatnio edytowany przez tomekpenguin (2009-10-28 18:00:53)
No coz... nie dziala mi to
Wyskakuje mi pomaranczowy napis ze podaje "incorrect password"
Ktos wie co dalej? Pojawiaja mi sie nowe strony, nowe slowa...
BUUU!!!
Szyszka napisał:
[.]
[.]